Skip to main content

Bengkel Adobe Photoshop

Bengkel Adobe Photoshop
13/2/2016 (sabtu)
10am -6pm
Pusat Internet Desa Tasek Gelugor

Fasilitator
Jebat Sobri OUM
Hanni Najwa 

Peserta
Rosdi 
Fathia
Saifuddin
Yeap Tsui Gaik
Lau Kuan Ling
Aishah
Fatin
Zuraimi
Popular posts from this blog

eRezeki @ Balik Pulau @ 29 Ogos (Rabu)

Teknologi digital hari ini telah mengubah cara hidup dan kerja kita. Walaubagaimanapun, bukan semua berpeluang atau tahu bagaimana untuk mendapat manfaat daripadanya, terutama golongan yang kurang mendapat pendedahan. Oleh itu, menjadi sasaran kami di MDeC untuk memperkasakan rakyat Malaysia dengan teknologi digital.

Jadilah sebagai sebahagian daripada tenaga kerja diatas talian dengan menyertai inisiatif eRezeki. Sebagai seorang pekerja digital, anda boleh melakukan pelbagai tugasan dan mendapat bayaran untuk kerja yang dilaksanakan dengan jayanya. Tugasan tersebut terdiri dari kerja-kerja kecil, pantas, berjumlah tinggi sehingga kepada kerja-kerja yang memerlukan lebih banyak masa dan pengalaman.
Tiada temuduga, tiada borang permohonan, tiada bayaran dikenakan! Cuma daftar, latih serta layakkan diri anda untuk melakukan kerja pilihan anda dan mula meraih pendapatan tambahan!
Loading...

KURSUS KOMPUTER. RM 95 jer selama 40 jam !!

Peluang keemasan untuk semua pelajar yang baru habis SPM


MICROSOFT WORD 
Pelajari teknik-teknik asas yang intensif untuk di aplikasi dalam membuat kerja khusus ataupun tugasan sebagai persiapan anda untuk melangkah UA/IPTS mahupun dalam bidang kerja. PERCUMA!

MICROSOFT EXCEL
Pelajari asas dalam mengawal selia data, kira-kira,formula beserta penggunaannya, ia dapat membantu anda dalam menyelesaikan tugasan anda sebagai graduan kelak. PERCUMA!

MICROSOFT POWERPOINT
Pelajari dan ekplorasi dunia kreativiti anda dalam pembentangan maklumat yang lebih menarik dan kreatif. Anda akan diajar membuat pembentangan yang lebih efektif dan yakin ketika di UA/IPTS nanti.

INTERNET Mempelajari manfaatakan ICT untuk pencarian maklumat serta membantu-bantu kerja pengurusan harian.
GOOGLE DRIVE Drive memberikan ruang penyimpanan online Google sebesar 15GB dan bolehy menyimpan apa sahaja fail. ---------------------------------------------------------------
DAFTAR SEGERA, TEMPAT ADALAH TERHAD!
-------------------------…

Kelas eUsahawan Terakhir tahun 2019

Assalamualaikum and Greeting to All Usahawan,

Di harap semuanya di dalam keadaan sihat, hebat, sentiasa bersemangat dalam mencari rezeki dan berjuang dengan perniagaan yang sedang dilaksanakan. 

Sebelum saya teruskan coretan ini..dengan menyusun berjutaa kemaafan kepada semua usahawan jika selama bersama team saya, jika kami tidak menunjukkan prestasi terbaik dalam menyampaikan silibus modul eUsahawan. Berat hati untuk mengumumkan bahawa kelas eUsahawan PERCUMA kali ini adalah terakhir. 

Tiada lagi  kelas eUsahawan percuma selepas 14 Oktober 2018.


Ini adalah ajakan kelas terakhir kami >>>

TEROKAI ILMU PERNIAGAAN DIGITAL BERSAMA EUSAHAWAN
=====================================================
Anda dijemput menyertai Program eUsahawan anjuran Malaysia Digital Economy Corporation (MDEC) yang bertujuan memberi latihan keusahawanan digital secara PERCUMA kepada usahawan mikro.

Apa yang akan anda pelajari?
✴ Web for business
✴ Facebook for Business
✴ Instagram for Business
✴ WhatsApp Marketing