Peluang Pendapatan / Kerja Bersama Go Get!

Sertai GoGet untuk menjana pendapatan sambilan dengan memilih pekerjaan yang anda suka dan mengikut keselesaan sendiri. Daftarlah sekarang di: http://bit.ly/PIDPenang_GoGetters dan hadiri sesi latihan & temuduga di PID, Pos Malaysia, Balik Pulau.GoGet; iaitu salah satu daripada platform rakan strategik program e-Rezeki dan merupakan
 satu aplikasi yang memudahkan syarikat-syarikat SME untuk mencari pekerja sambilan seperti delivery, kerja-kerja admin, edar flyer, promoter dan lain lain. Visi GoGet adalah untuk membantu rakyat mencari pekerjaan sambilan yang fleksibel dan berkualiti. Orang yang mencari pendapatan tambahan, kami memanggil mereka sebagai "GoGetter". Kebanyakan orang pada hari ini memiliki smartphone, ia memudahkan kita untuk berkomunikasi dan bekerja. Kami percaya, pekerjaan pada masa depan akan lebih fleksibel, lebih connected/collaborative, dan lebih inclusive.

GoGet mula beroperasi pada tahun 2014, dengan seorang GoGetter di KL. Kini terdapat lebih daripada sembilan ribu GoGetters di seluruh Malaysia. Antara syarikat yang mengunakan GoGet adalah kedai bunga, kedai roti, syarikat korporat dan banyak lagi.

TENTATIF PROGRAM

11 dan 27 Februari 2019
9.00 pagi        Pendaftaran dan Taklimat eRezeki
10.00 pagi      Taklimat Go Get
12.00 pagi      Sesi Bergambar dan Bersurai

Bagi sebarang pertanyan boleh menghubungi :
Sarina : www.wasap.my/60194370147
Ija : www.wasap.my/60174900656Popular Posts